Blog

Maak kennis met onze talentmanager Emily Fluitman

30/10/2023
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Onze nieuwe collega Emily Fluitman is al een tijdje in ons midden. Sinds eind augustus 2023 werkt zij als Talentmanager bij Etran. We blijven steeds meer mensen omscholen binnen de energietransitie, dus Emily’s komst kwam als geroepen!

Ondersteuning bij opleiding en loopbaanontwikkeling

Emily is binnen haar functie verantwoordelijk voor het ondersteunen van kandidaten bij hun opleiding en loopbaanontwikkeling. Ze heeft een achtergrond in het onderwijs. In 2019 is Emily namelijk afgestudeerd aan de Katholieke Pabo Zwolle. Op dit moment combineert Emily haar baan als leerkracht in het basisonderwijs met haar nieuwe baan als Talentmanager.

Talentmanager Emily Fluitman

Een veelzijdige en duurzame baan als Talentmanager

“Etran sprak mij aan omdat het een jong bedrijf is met een grote groeiambitie. Ik vind het heel leuk dat ik hier deel van mag uitmaken, en binnen mijn veelzijdige functie kan helpen om het bedrijf verder te ontwikkelen", vertelt Emily.

"Uiteraard vind ik het mooi dat Etran zich bezighoudt met duurzaamheid. We kunnen niet direct ‘de wereld redden’, maar we moeten wel ergens beginnen. Zo heb ik toch het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan de klimaatdoelen van Nederland.”

We zijn blij met de komst van Emily, en we wensen haar veel werkplezier en succes toe!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

We delen graag onze kennis. Vul je e-mailadres in en meld je aan voor de nieuwsbrief.