Ehance Witslogan

Verduurzaamheidsscan

Arbeidsvoorwaarde met impact

Een arbeidsvoorwaarde waarmee je positief opvalt. Aan een schonere wereld bijdraagt. En medewerkers verder helpt. Dát is de VerduurSamenScan van Etran. Elk jaar geven we jouw medewerkers advies om hun woning te verduurzamen, zodat ze structureel kunnen investeren in lagere energielasten.

Zo werkt het

Dat de energielasten stijgen, merken we allemaal. Ook jouw medewerkers. Met een eenmalige compensatie maak je medewerkers blij, maar een structurele oplossing levert onderaan de streep meer op. Zo’n oplossing bedenk je niet zomaar. Je hebt er zowel technische als financiële kennis voor nodig. Onze energieprofessionals helpen jouw medewerkers op weg.

Vast bedrag per jaar

Je sluit voor elke medewerker een VerduurSamenScan-abonnement af. We bieden verschillende pakketten waarvoor je een vast bedrag per medewerker per jaar betaalt. Waar je ook voor kiest, met een jaarlijkse VerduurSamenScan kunnen medewerkers hun woning stap voor stap verduurzamen op basis van de nieuwste technieken.

Jaarlijkse scan

Een medewerker krijgt de mogelijkheid om jaarlijks een VerduurSamenScan te laten uitvoeren. We bekijken de woning en geven inzicht in verschillende manieren om te verduurzamen.

Vervolgafspraak

Wil een medewerker verduurzamen, dan maken we een vervolgafspraak. We bepalen tot in detail waaraan de oplossing moet voldoen en vragen offertes aan.

Ondersteuning in regelingen

We vinden het belangrijk dat een oplossing betaalbaar is. Daarom ondersteunen we bij het in kaart brengen en aanvragen van beschikbare subsidie- en financieringsregelingen.

Newly build houses with solar panels attached on t 2022 07 06 23 27 12 utc

Grote impact

Onze jaarlijkse VerduurSamenScan is een arbeidsvoorwaarde met impact:

  • • Je biedt medewerkers een structurele oplossing. Door hen te helpen bij het verlagen van hun energielasten, hebben ze minder zorgen.
  • • Besluiten medewerkers te investeren in bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, dan draag je indirect bij aan een schonere wereld en ga je opwarming van de aarde tegen.
  • • Je onderscheidt jezelf als een aantrekkelijke werkgever, waardoor je gemakkelijker nieuw personeel aantrekt.


8,2 miljoen huizen en 1 miljoen bedrijfspanden. Ze moeten allemaal worden verduurzaamd. Een enorme opgave waarvoor we veel competente vakmensen nodig hebben. Etran vormt de drijvende kracht achter klimaatambities. Onze energieprofessionals zijn gemotiveerd, vinden het leuk om met mensen te werken en hebben verstand van zaken. Met onze kennis maken we het verschil. Voor jou, je medewerkers en de wereld om ons heen.

Download onze brochure

Contactformulier

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!