Ehance Witslogan

Voor werkgevers

Arbeidsvoorwaarde met impact

Een arbeidsvoorwaarde waarmee je positief opvalt. Aan een schonere wereld bijdraagt. En medewerkers verder helpt. Dát is Ehance van Etran. Onze energieprofessionals geven jouw medewerkers advies om hun woning te verduurzamen, zodat ze structureel kunnen besparen op hun energielasten.

Zo werkt het

Ehance, een unieke kans

Dat de energielasten stijgen, merken we allemaal. Veel bedrijven maken hun medewerkers blij met een eenmalige compensatie, maar een structurele oplossing levert onderaan de streep meer op. Zo’n oplossing bedenk je niet zomaar. Je hebt er zowel technische als financiële kennis voor nodig. Daarom helpen de energieprofessionals van Ehance je op weg.

Vast bedrag per jaar

Je sluit voor elke medewerker een abonnement af. Hiervoor betaal je per medewerker een vast bedrag van € 970 per jaar. Je kunt dit bedrag opnemen in de werkkostenregeling, zelfs als je de vrije ruimte al volledig hebt benut. Hoewel er dan tachtig procent wordt belast, levert de werkkostenregeling alsnog het grootste fiscale voordeel op.

Jaarlijkse scan

Een medewerker krijgt de mogelijkheid om zich jaarlijks door een energieprofessional te laten adviseren. Eén van onze energieprofessionals komt langs om de woning te bekijken en inzicht te geven in verschillende manieren om te verduurzamen.

Vervolgafspraak

Wil een medewerker verduurzamen, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. Onze energieprofessional bepaalt tot in detail waaraan een oplossing moet voldoen en helpt bij het aanvragen van offertes.

Ondersteuning in regelingen

We vinden het belangrijk dat een oplossing betaalbaar is. Daarom ondersteunt onze energieprofessional bij het in kaart brengen en aanvragen van beschikbare subsidie- en financieringsregelingen.

Newly build houses with solar panels attached on t 2022 07 06 23 27 12 utc

Grote impact

Ehance is een arbeidsvoorwaarde met impact:

  • • Je biedt medewerkers een structurele oplossing. Door hen te helpen bij het verlagen van hun energielasten, hebben ze minder zorgen.
  • • Besluiten medewerkers te investeren in bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, dan draag je indirect bij aan een schonere wereld en ga je opwarming van de aarde tegen.
  • • Je onderscheidt jezelf als een aantrekkelijke werkgever, waardoor je gemakkelijker nieuw personeel aantrekt.


8,2 miljoen huizen en 1 miljoen bedrijfspanden. Ze moeten allemaal worden verduurzaamd. Een enorme opgave waarvoor we veel competente vakmensen nodig hebben. Etran vormt de drijvende kracht achter klimaatambities. Onze energieprofessionals zijn gemotiveerd, vinden het leuk om met mensen te werken en hebben verstand van zaken. Met onze kennis maken we het verschil. Voor jou, je medewerkers en de wereld om ons heen.

Download onze brochure

Contactformulier

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!