Blog

Etran neemt intrek in duurzame kantoorruimte op het Ecomunitypark in Oosterwolde

29/8/2022
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Het huurcontract van onze duurzame kantoorruimte in Oosterwolde is getekend. Etran gaat een deel van het kantoorpand van Studio JK gebruiken. En het gaat niet zomaar om een kantoor: het pand is namelijk gemaakt van zeecontainers! Etran en Studio JK hebben elkaar dus gevonden in de gedeelde passie voor duurzaamheid en duurzaam bouwen.

Duurzaam ondernemen op het Ecomunitypark

Ons bijzondere kantoor is gevestigd op het unieke en groene bedrijventerrein Ecomunitypark, waar de helft van de omgeving blijft bestaan uit natuur. Dit biedt ruimte voor een natuurlijke en inspirerende werkomgeving waar aandacht is voor biodiversiteit en klimaat.

Je snapt vast waarom wij ons hier graag vestigen. Deze plek past precies bij onze kernwaarden en laat zien aan welke toekomst we graag meewerken.

Kantoorruimte Etran Ecomunitypark Oosterwolde 1

Een groen én inspirerend bedrijventerrein

En er zijn meer redenen waarom we enthousiast zijn:

  • Ecomunitypark heeft als eerste werklandschap in Nederland het hoogste niveau van internationaal duurzaamheidscertificaat BREEAM ontvangen;
  • Er liggen 132.000 (!) zonnepanelen op het park;
  • Er is een kenniscentrum waar ondernemers elkaar ontmoeten en duurzame bedrijven samenwerken met onderwijsinstellingen.
Kantoorruimte Etran Ecomunitypark Oosterwolde 4

Een toekomstbestendige werkplek

Wij zijn trots dat we vanuit deze omgeving mogen werken aan het versnellen van de energietransitie. Benieuwd naar onze missie én nieuwe werkplek? Kom eens langs, we vertellen je graag meer!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

We delen graag onze kennis. Vul je e-mailadres in en meld je aan voor de nieuwsbrief.