Blog

Benieuwd naar de opleiding tot energieprestatieadviseur (EP adviseur)? Meld je aan voor Talentperron op 8 september

7/9/2022
Rosan Koops
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een (andere) baan in de energietransitie? En vraag je je af wat een energieprestatie adviseur (EP adviseur) precies doet? Kom dan naar Talentperron op donderdag 8 september van 14.00 tot 16.00 uur, zodat je op een laagdrempelige en persoonlijke manier kunt kennismaken met dit energieke beroep.

Leer meer over de opleiding tot EP adviseur op Talentperron

Talentperron is een gezamenlijk initiatief van gemeente Groningen en UWV met als doel om mensen uit Groningen en Noord-Drenthe verder te helpen met werk of opleiding.

Wil je meer weten over duurzaamheid, energie en de opleiding tot EP adviseur die je bij Etran kunt volgen? Tijdens Talentperron op donderdag 8 september praat Gerrit visser, directeur en oprichter van Etran, je bij. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van jouw mogelijkheden.

EP adviseur opleiding

Adresgegevens

Talentperron is gevestigd aan Harm Buiterplein 1 in Groningen. Dat is direct naast station Europapark. Zien wij je daar?

Aanmelden

Meld je aan en kom erachter of het beroep als EP adviseur iets voor jou is. Wie weet ga jij na 8 september een duurzame carrière in de energietransitie tegemoet!

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

We delen graag onze kennis. Vul je e-mailadres in en meld je aan voor de nieuwsbrief.