Blog

Etran ontvangt het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit

5/6/2024
Rosan Koops
Leestijd: 1 minuut

Etran heeft het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit ontvangen voor de opleiding Energieprestatieadviseur in de Woningbouw (EP-W/B adviseur). Sinds maart 2024 mogen we onszelf daarom erkend opleider noemen!

Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit voor de EP-W/B opleiding

Tijdens de beoordeling van de opleiding heeft Hobéon gekeken naar de kwaliteit van procedures, instrumenten, de docenten en begeleiders én naar de kwaliteitsborging hiervan. De beoordeling was positief: op 25 maart 2024 hebben we het Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit ontvangen. Daarmee hebben we aangetoond te voldoen aan de kwaliteitseisen. 

Erkende opleider

De tekorten aan vakmensen binnen de energietransitie sector zijn groot. Het is daarom van belang dat meer mensen worden opgeleid tot professionals die beschikken over de juiste kennis om bij te kunnen dragen aan de energietransitie en daarmee het behalen van de klimaatdoelen. UWV biedt mensen de mogelijkheid zich te laten om- en bij scholen naar via erkende opleiders.

Om onze EP-W/B opleiding te kunnen verzorgen met bekostiging voor zij-instromers vanuit UWV, hebben we de kwaliteit van onze opleiding laten toetsen door een onafhankelijke certificerende instelling. Doorlopend wordt gecontroleerd of de opleiding nog aan de eisen voldoet. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze opleiding continu verbeterd wordt. 

Bekijk hier het programma van onze praktijkgerichte opleiding tot EP-W adviseur. 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

We delen graag onze kennis. Vul je e-mailadres in en meld je aan voor de nieuwsbrief.