Werken bij

Accountmanager

Wil jij als accountmanager niet alleen commercieel succes behalen, maar ook bijdragen aan het realiseren van de energietransitie en een duurzamer Nederland? Maak je ambities waar bij Etran!

Accountmanager

Locatie

Oosterwolde, Friesland

Beschikbaarheid

32-40 uur

Startdatum

Per direct

Accountmanager vacature

Accountmanager: wat houdt deze vacature in?

Dit ga je doen als Accountmanager bij Etran

Binnen het team van Etran zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Als Accountmanager raak jij gemotiveerd van vrijheid en zelfstandigheid. Deze eigenschappen neem jij mee om de innoverende markt van de energietransitie te ontdekken. Wordt hierdoor de ondernemer in jou geprikkeld? Lees dan verder! 

Etran is een organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst. Binnen Etran hebben wij een ambitieus doel, namelijk een bijdrage leveren aan het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen. Dit doen wij door mensen om te scholen in de benodigde kennisgebieden van de energietransitie en hen uiteindelijk te voorzien van een geweldige werkplek. Deze werkplek draagt natuurlijk bij aan het verduurzamen van Nederland.

Om Nederland nog sneller en beter te verduurzamen hebben wij jou als Accountmanager nodig! Als Accountmanager durf jij je kwetsbaar op te stellen. Vertrouwen is volgens jou dé basis om een goede relatie met (gedetacheerde) collega's of klanten op te bouwen. Daarnaast bezit je over een goede dosis aan lef. 

Als Accountmanager zorg jij ervoor dat de kandidaten die we binnen Etran opleiden een nieuwe baan krijgen. Doordat jij een passende werkplek voor onze gedetacheerde collega's weet te vinden, maken zij onze wereld iedere dag een beetje duurzamer. Daarnaast richt jij je op het aanbieden van onze diensten en oplossingen voor personeelstekorten op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Je neemt (potentiële) klanten mee in onze visie en durft advies te geven dat aansluit op de wensen en behoeften van de klant. Jouw lef kan jij goed gebruiken tijdens het uitbouwen van ons opdrachtgeversnetwerk. Etran is namelijk een jong en groeiend bedrijf en continu op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Die kunnen variëren van gemeenten, provincies en woningcorporaties tot adviesbureaus. En omdat de ontwikkelingen binnen de energietransitie in volle gang zijn, kan jij jouw originaliteit en ondernemersvaardigheden inzetten om de markt - en daardoor ook Etran - meer vorm te geven. 

Etran bevindt zich in de startup-fase. Daarom heb je in deze functie erg veel ruimte voor eigen inbreng en krijg je veel verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die graag impact wil hebben binnen een bedrijf en het leuk vindt om mee te denken over de plannen voor de aankomende jaren.

Ben jij op zoek naar een impactvolle organisatie met veel vrijheid, perspectief en ruimte voor ondernemerschap waar ontwikkeling en werkplezier voorop staan? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden

 • Marktconform salaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Benefit Budget, een vrij besteedbaar budget (13%) naast je brutosalaris voor extra salaris of verlofdagen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken; 
 • Laptop, telefoon en iPad van de zaak;
 • Werken bij een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw ambities;
 • Positieve en energieke collega's;
 • Mogelijkheid om Etran verder vorm te geven. 

Wij vragen

 • Professionele vaardigheden: communicatief sterk, salesgericht en doorzettingsvermogen;
 • Hbo of wo werk- en denkniveau;
 • Woonachtig in Friesland, Drenthe of Groningen;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en/of sales (pre);
 • 32-40 uur beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs, want je bent veel onderweg;
 • Een collega die graag van betekenis is voor het team en een mooie bijdrage wil leveren aan het realiseren van de groeiambities van (toekomstige) energieprofessionals en Etran, en daarmee aan de klimaatdoelen van Nederland.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer direct en plan je gesprek in via onderstaand formulier!

Wil je meer weten over de inhoud van deze vacature, bijvoorbeeld hoe jouw dag eruitziet als Accountmanager? Neem dan vooral contact op met Rick de Lange via 06-15681012 of rick@etran.nl 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Amanda Wielstra (Corporate Recruiter), via 0682087083 of awielstra@ddfbusinesssupport.nl.

Direct solliciteren?

Solliciteren

Solliciteren

Sleep bestanden hierheen of klik om te uploaden

  Blijf op de hoogte

  We delen graag onze kennis. Vul je e-mailadres in en meld je aan voor de nieuwsbrief.